TITLE

DESCRIPTION

ECHIPA

DANIELA TEODORA BOACĂ

Manager Coordonator Grădiniță și After School  TOP KIDS

Acum 10 ani, când am deschis porțile Gradiniței Top Kids, am dorit să creez un loc în care copiii să își dorească să vină zilnic pentru că se simt iubiți, înțeleși, sprijiniți și totodată, un loc din care să plece cu multe cunoștințe acumulate și cu un bagaj educațional care să-i ajute să străbată cu ușurință drumul ce urmează să îl parcurgă. Satisfacția pe care o am este aceea că împreună cu membrii Echipei Top Kids și alături de părinții care m-au ales ca partener în educația copiilor, am reușit să oferim acestora ceea ce mi-am propus în anul 2011, atunci când a luat naștere acest loc în care astăzi fiecare copil se reîntoarce cu bucurie, un loc de care, astăzi, fiecare copil își amintește cu plăcere.

MIHAELA ȘTEFĂNESCU

PROFESOR PENTRU EDUCAȚIA TIMPURIE

Să lucrezi cu cei mici este, în egală măsură, o provocare de care ai parte zi de zi, o sursă de energie, cât și o responsabilitate uriașă, pe care trebuie să ți-o asumi cu multă siguranță.

ANDREEA OBRETIN

PROFESOR PENTRU EDUCAȚIA TIMPURIE

A fi educatoare înseamnă nu doar a educa, ci mai presus de toate înseamnă a simți iubire pentru copii.

RUSE CONSTANȚA DOINA

EDUCATOR

Copiii sunt un miracol și pentru a fi fericiți au nevoie doar de iubire și de grija adulților. Prin zâmbetele lor ne aduc bucurie în suflete, de la ei învățăm puritatea și loialitatea. Ei ne oferă acea perspectivă inocentă, atât de adevărată despre lume și viață.

ELENA BEȚCAN

BUCĂTAR

Întotdeauna am gătit copiilor cu multă dragoste! Înainte a alege meniul săptămânal am în vedere două aspecte: sănătatea și gustul. De aceea, în tot ceea ce gătesc aleg ingrediente naturale și variate. Bucuria mea este fără margini atunci când mămicile îmi cer rețetele după care le gătesc aici, copiilor.

GEORGETA ILIE

ÎNGRIJITOR

Mă bucur când sunt printre copii și îi ajut cu mare drag. Am grijă să asigur toate condițiile pentru siguranța copiilor.

CORINA IONIȚĂ

RECEPȚIONER

Pentru mine, dimineața începe cu zâmbetele minunate ale copiilor care sosesc împreună cu părinții lor la grădinița noastră.
Așadar fiecare început de zi este o minunată binecuvântare.

Adresa noastră:

Str: Sergent Gheorghe Donici, Nr. 26-28,

Sector 5, București.

Telefon/Fax: 021.423.77.23

Mobil: 0737.215.703

Mobil: 0764.392.790

Email: office@gradinitatopkids.ro

Email: gradinita.topkids@yahoo.com

Facebook: gradinita.topkids

GALERIE FOTO

Contact