ECHIPA

DANIELA TEODORA BOACĂ

Manager Coordonator Grădiniță și After School  TOP KIDS

Acum 10 ani, când am deschis porțile Gradiniței Top Kids, am dorit să creez un loc în care copiii să își dorească să vină zilnic pentru că se simt iubiți, înțeleși, sprijiniți și totodată, un loc din care să plece cu multe cunoștințe acumulate și cu un bagaj educațional care să-i ajute să străbată cu ușurință drumul ce urmează să îl parcurgă. Satisfacția pe care o am este aceea că împreună cu membrii Echipei Top Kids și alături de părinții care m-au ales ca partener în educația copiilor, am reușit să oferim acestora ceea ce mi-am propus în anul 2011, atunci când a luat naștere acest loc în care astăzi fiecare copil se reîntoarce cu bucurie, un loc de care, astăzi, fiecare copil își amintește cu plăcere.

OPORANU ANA-MARIA

EDUCATOR

Am un suflet plin de culoare și energie și-mi place să reflectez aceasta în activitățile pe care le fac cu cei mici. Bucuria lor este și bucuria mea.

ANDREEA OBRETIN

PROFESOR PENTRU ÎNVĂŢĂMÂNT PREŞCOLAR

A fi educatoare înseamnă nu doar a educa, ci mai presus de toate înseamnă a simți iubire pentru copii.

RUSE CONSTANȚA DOINA

EDUCATOR

Copiii sunt un miracol și pentru a fi fericiți au nevoie doar de iubire și de grija adulților. Prin zâmbetele lor ne aduc bucurie în suflete, de la ei învățăm puritatea și loialitatea. Ei ne oferă acea perspectivă inocentă, atât de adevărată despre lume și viață.

ROXANA ENACHE

PROFESOR ENGLEZĂ ȘI SPANIOLĂ

Pentru mine, insuflarea limbilor străine este parte din mine. Îmi place sa le transmit copiilor structura clară, plăcerea de a învața și de a descoperi culturi noi. Sentimentul inegalabil al progresului zilnic al copiilor, mă face fericită în fiecare zi.

FLORENTINA SAMOILĂ

EDUCATOARE

Să fiu printre copii zi de zi este o încântare pentru mine. Este minunat să le văd bucuria atunci când reușesc să facă ceea ce le propun.

ADRIANA COTRUȚĂ

ANIMATOR SOCIO EDUCATIV

A anima starea copiilor nu este doar pentru a le ocupa timpul, ci pentru a-i ajuta să se dezvolte personal și să se distreze. Mă simt onorată să ne distrăm împreună și să învățăm lucruri noi.
Mereu mă pun la dispoziția copiilor, empatizez cu ei, le înțeleg micuța lume și desco-perim împreună pasiunile lor.

ELENA BEȚCAN

BUCĂTAR

Întotdeauna am gătit copiilor cu multă dragoste! Înainte a alege meniul săptămânal am în vedere două aspecte: sănătatea și gustul. De aceea, în tot ceea ce gătesc aleg ingrediente naturale și variate. Bucuria mea este fără margini atunci când mămicile îmi cer rețetele după care le gătesc aici, copiilor.

CORINA IONIȚĂ

RECEPȚIONER

Pentru mine, dimineața începe cu zâmbetele minunate ale copiilor care sosesc împreună cu părinții lor la grădinița noastră.
Așadar fiecare început de zi este o minunată binecuvântare.

ANA PANAIT

ASISTENT BUCĂTAR

În fiecare zi mă bucur că, după ce ajut la prepararea meniului și pregătesc mesele, sunt întâmpinată de zâmbetele copiilor nerăbdători să savureze mâncarea pe care am așezat-o, cu mult drag, în farfurie.

GEORGETA ILIE

ÎNGRIJITOR

Mă bucur când sunt printre copii și îi ajut cu mare drag. Am grijă să asigur toate condițiile pentru siguranța copiilor.

Adresa noastră:

Str: Sergent Gheorghe Donici, Nr. 26-28,

Sector 5, București.

Telefon/Fax: 021.423.77.23

Mobil: 0737.215.703

Mobil: 0764.392.790

Email: office@gradinitatopkids.ro

Email: gradinita.topkids@yahoo.com

Facebook: gradinita.topkids

GALERIE FOTO

Contact