DESPRE  NOI

Grădinița cu program prelungit Top Kids este o instituție particulară de învățământ preșcolar autorizat de M.E., înființată în anul 2011. Procesul instructiv-educativ se desfășoară conform  programei prevăzute de M.E., folosind tehnici de predare moderne, interactive, materiale didactice performante și dotări la standarde internaționale.

Limba de predare este limba română iar alternativa educațională este realizată după metoda tradițională.

Limba engleză este predată intensiv în cadrul activităților obligatorii, ca o alternativă la limba română, pentru a deprinde copilul, în mod natural, să vorbească ambele limbi, sub îndrumarea cadrelor didactice de specialitate.

TOP KIDS-FOTO 600-74
TOP KIDS-FOTO 600-52
TOP KIDS-FOTO 600-119

VIZIUNE

Dezvoltarea armonioasă a copiilor într-un mediu liniștit în care să se simtă ocrotiți reprezintă pilonul de bază pe care se sprijină viziunea Grădiniței Top Kids. Aici cultivăm cu dăruire valorile fundamentale în care credem: respectul, altruismul, onestitatea, plăcerea de a învăța, bunele maniere și prețuirea muncii, astfel încât, toate acestea să stea la baza dezvoltării personale continue ale fiecărui copil în parte.

MISIUNE

Pentru  noi  este  importantă bucuria fiecărui copil care descoperă răspunsuri   și înțelege lumea din jurul lui în drumul dezvoltării sale, printr-o încurajare continuă a libertății de exprimare.

Cultivarea și dezvoltarea spiritului de inițiativă, ale abilităților de comunicare reprezintă pentru noi priorități cu relevanță semnificativă în educația  și pregătirea copiilor, care mai devreme sau mai târziu se vor confrunta cu exigențele unei societăți aflate într-o dinamică continuă.

Pentru că aici copiii se află într-un mediu care permite o explorare activă, aceștia interacționează variat cu resursele de învățare, activitățile  fiind concepute în așa fel încât să fie centrate pe o colaborare permanentă între copil, familie  și cadrele didactice.

Noi prețuim nu doar informația  și cunoașterea  științifică ci și caracterul, bunătatea, securitatea  și realizările personale pentru o formare armonioasă a fiecărui copil.

SCOP

Scopul Grădiniței Top Kids este de a-i pregăti pe copii pentru viață și pentru a-și satisface propriile cerințe existente și viitoare într-un mod independent.

Meniul

Mâncarea pe care o oferim copiilor este întotdeauna proaspătă pentru că este gătită zilnic în cantina proprie. Pentru a educa copiii să aleagă să mănânce sănătos, oferim acestora mâncare gătită cu ingrediente naturale, chiar și dulciurile pe care le oferim acestora sunt ”gătite în casă”.

Echipa

Pe lângă criteriul experienței în domeniul educațional și al pregătirii profesionale, pe care îl avem în vedere în alegerea membrilor echipei Top Kids, înainte de toate, noi ținem seama de dragostea, grija și atenția pe care aceștia o oferă copiilor.

De fiecare dată, suntem bucuroși atunci când observăm că îmbinarea experienței cadrului didactic cu motivația pozitivă a fiecărui copil în parte are ca rezultat un progres evident în dezvoltarea acestuia, spre mulțumirea și satisfacția părinților.

ECHIPA

DANIELA TEODORA BOACĂ

Manager Grădinița și Afterschool TOP KIDS

Acum 10 ani, când am deschis porțile Gradiniței Top Kids, am dorit să creez un loc în care copiii să își dorească să vină zilnic pentru că se simt iubiți, înțeleși, sprijiniți și totodată, un loc din care să plece cu multe cunoștințe acumulate și cu un bagaj educațional care să-i ajute să străbată cu ușurință drumul ce urmează să îl parcurgă. Satisfacția pe care o am este aceea că împreună cu membrii Echipei Top Kids și alături de părinții care m-au ales ca partener în educația copiilor, am reușit să oferim acestora ceea ce mi-am propus în anul 2011, atunci când a luat naștere acest loc în care astăzi fiecare copil se reîntoarce cu bucurie, un loc de care, astăzi, fiecare copil își amintește cu plăcere.

ROXANA ENACHE

PROFESOR ENGLEZĂ ȘI SPANIOLĂ

Pentru mine, insuflarea limbilor străine este parte din mine. Îmi place sa le transmit copiilor structura clară, plăcerea de a învața și de a descoperi culturi noi. Sentimentul inegalabil al progresului zilnic al copiilor, mă face fericită în fiecare zi.

ANTONELA RĂDUȚ

EDUCATOR

A fi educatoare înseamnă nu doar a educa, ci mai presus de toate înseamnă a simți iubire pentru copii.

FLORENTINA SAMOILĂ

EDUCATOARE

Să fiu printre copii zi de zi este o încântare pentru mine. Este minunat să le văd bucuria atunci când reușesc să facă ceea ce le propun.

ADRIANA COTRUȚĂ

ANIMATOR SOCIO EDUCATIV

A anima starea copiilor nu este doar pentru a le ocupa timpul, ci pentru a-i ajuta să se dezvolte personal și să se distreze. Mă simt onorată să ne distrăm împreună și să învățăm lucruri noi.
Mereu mă pun la dispoziția copiilor, empatizez cu ei, le înțeleg micuța lume și desco-perim împreună pasiunile lor.

ELENA BEȚCAN

BUCĂTAR

Întotdeauna am gătit copiilor cu multă dragoste! Înainte a alege meniul săptămânal am în vedere două aspecte: sănătatea și gustul. De aceea, în tot ceea ce gătesc aleg ingrediente naturale și variate. Bucuria mea este fără margini atunci când mămicile îmi cer rețetele după care le gătesc aici, copiilor.

CORINA IONIȚĂ

RECEPȚIONER

Pentru mine, dimineața începe cu zâmbetele minunate ale copiilor care sosesc împreună cu părinții lor la grădinița noastră.
Așadar fiecare început de zi este o minunată binecuvântare.

ANA PANAIT

ASISTENT BUCĂTAR

În fiecare zi mă bucur că, după ce ajut la prepararea meniului și pregătesc mesele, sunt întâmpinată de zâmbetele copiilor nerăbdători să savureze mâncarea pe care am așezat-o, cu mult drag, în farfurie.

GEORGETA ILIE

ÎNGRIJITOR

Mă bucur când sunt printre copii și îi ajut cu mare drag. Am grijă să asigur toate condițiile pentru siguranța copiilor.

Adresa noastră:

Str: Sergent Gheorghe Donici, Nr. 26-28,

Sector 5, București.

Telefon/Fax: 021.423.77.23

Mobil: 0737.215.703

Mobil: 0764.392.790

Email: office@gradinitatopkids.ro

Email: gradinita.topkids@yahoo.com

Facebook: gradinita.topkids

GALERIE FOTO

Contact